Tel: +36 30 231 5864

1144 Budapest, Füredi u. 64-66.

}

Nyitva tartás: H-P 9:00 – 17:00

a

Sok vállalkozás a létbizonytalanság szélére került napjainkban. A helyzet bizonytalan, ha arról van szó, hogy a jövőben fenn tud e maradni majd egy cég. Ezért szükség van olyan túlélési tervre, ami minimalizálja a kiadásokat, hogy minél több pénzt lehessen a vállalkozás fenntartására fordítani.

Ebben nyújtunk segítséget az érdeklődőknek az általunk forgalmazott használt online pénztárgépekkel. A használt online pénztárgépek a teljesen új és még ki sem csomagolt modelleknél olcsóbbak, tehát lehet velük pénzt spórolni. Az olcsóbb használt online pénztárgépek is alkalmasak arra, hogy hosszú távon lehessen velük tervezni. Megbízhatóan működnek és elvégzik a feladatukat anélkül, hogy felesleges kiadásokat igényelnének. Cégünk karbantartást és szervizt is biztosít szolgáltatásai között a megvásárolt gépekhez.

Hozzon megfontolt döntést és vásároljon használt online pénztárgépet a termék kínálatunkból! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén tud kapcsolatba lépni velünk és többet megtudni a használt online pénztárgépeinkről!