Tel: +36 30 231 5864

1144 Budapest, Füredi u. 64-66.

}

Nyitva tartás: H-P 9:00 – 17:00

a

Az online pénztárgép számos szektorban már kötelező eszköze a szolgáltatások működtetésének, nem pedig választható opció. A beszerzésük nem okozhat gondot, ha nálunk keresi az új online pénztárgépeit!

Az online pénztárgép vásárlást azért érdemes nálunk lebonyolítani, mert az általunk forgalmazott minőségi termékek mellett a szolgáltatásaink is nagyon meggyőzőek. A napjainkban jellemző, változatos igényekre reagálva egyaránt kínálunk vadonatúj és már használatban is volt online pénztárgépeket. Az online pénztárgép vásárlás egyszerű, megfizethető és nagyon kényelmes dolog a mi segítségünkkel. Állandó akciókkal, megbízható szerviz szolgáltatással, termékkínálatunk frissítésével igyekszünk az online pénztárgép vásárlást minden érdeklődőnek megkönnyíteni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését termékeink, szolgáltatásaink iránt, keresse fel a kollégáinkat! Ha megtetszett az egyik modellünk vagy nem tud választani, kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!