Tel: +36 30 231 5864

1144 Budapest, Füredi u. 64-66.

}

Nyitva tartás: H-P 9:00 – 17:00

a

Online pénztárgépek nagy választékban, megfizethető áron, egyszerű kezeléssel – forduljon hozzánk megbízható készülékért! 

Egyre jobban bővül azoknak a cégeknek a köre, ahol kötelező az online pénztárgép használata. Azonban még most is sokan aggódnak amiatt, hogy ezeknek a berendezéseknek a használata túl bonyolult, és könnyű elrontani valamit, pedig szerencsére nagyon sok olyan online pénztárgép van forgalomban, amiknek a kezelése egyszerű és könnyen megtanulható.

Az online pénztárgépek többsége hasonló elven működik. Általában elég, ha a pénztáros csak néhány alapvető funkcióját tanulja meg a gépnek, hiszen sok helyen szinte nincs is másra szükség. Természetesen minden készülék mellé részletes leírás tartozik, ami alapján szükség esetén könnyedén végre hajtható az adott feladat. 

Amennyiben bővebb információra van szüksége az általunk kínált online pénztárgépekkel kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik szívesen segítenek az ideális berendezés kiválasztásában is! Keresse Ön is cégünket, ha egyszerűen kezelhető online pénztárgépet vásárolna!