Tel: +36 30 231 5864

1144 Budapest, Füredi u. 64-66.

}

Nyitva tartás: H-P 9:00 – 17:00

a

Online pénztárgép részletre, kedvező vásárlási feltételek, könnyítse meg a cég helyzetét, és válassza az egyszerűbb opciót!

Egy vállalkozás fenntartása, működtetése jelentős kiadásokkal járhat. Ha a cégvezetők egy kicsit nem figyelnek oda a költségekre, rövid időn belül anyagi nehézségekkel találhatják magukat szemben. Éppen ezért fontos, hogy éljenek olyan lehetőségekkel, amikkel mérsékelhetik a kiadásokat, így stabil pénzügyi hátteret alakíthatnak ki a vállalkozás számára. Már azzal sokat tehetnek a tulajdonosok a cégért, ha például online pénztárgépet részletre vásárolnak.

Ügyfeleink nálunk kedvező feltételekkel szerezhetik be készüléküket, ugyanis kereskedésünkben részletre is vásárolhatnak online pénztárgépet. Ez anyagi szempontból óriási könnyebbséget jelent sokak számára, hiszen nem kell a nagy összegek kifizetésével bajlódni. Ebben a formában több maradhat a vállalkozás kasszájában, így könnyen kialakítható a stabil pénzügyi háttér.

Mindenképp megéri az online pénztárgépet részletre megvásárolni. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bővebben tájékozódni a feltételekről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!