Tel: +36 30 231 5864

1144 Budapest, Füredi u. 64-66.

}

Nyitva tartás: H-P 9:00 – 17:00

a

A pénztár nem tud működni olyan alapvető berendezések nélkül, mint amilyen egy pénztárgép. A pénztárgép online modellje a legújabb verziója az eladáshoz használt eszközöknek.

Eladó online pénztárgépet talál nálunk kedvező paraméterekkel, amennyiben szeretne vásárolni ilyen terméket. A termékeink között egyaránt talál teljesen új és már használt, de még abszolút jó állapotban lévő pénztárgépeket is.

Biztosíthatjuk, hogy minden szempontnak megfelelnek az általunk forgalmazott termékek. Az eladó online pénztárgépek ár-érték arányban nagyon jó színvonalat képviselnek, könnyen és gyorsan megtanulható a kezelésük, ráadásul az igényeknek megfelelő méretben és teljesítménnyel készült modellek is színesítik a kínálatot. Jó hír, hogy akár részletre is meg lehet vásárolni a pénztárgépeinket, ha nem szeretne egy összegben fizetni!

Nálunk garantáltan rátalál a pont megfelelő, eladó online pénztárgépre! Segítünk a választásban és a vásárlásban is, amennyiben felkeres minket a weboldalunkon szereplő bármelyik elérhetőségünkön!