Tel: +36 30 231 5864

1144 Budapest, Füredi u. 64-66.

}

Nyitva tartás: H-P 9:00 – 17:00

a

Pénztárgép nélkül nemcsak hogy megáll az élet egy üzlet vagy szolgáltatás számára, de nincs is lehetősége szabályosan működni, ha nem lehet hivatalosan vissza követni az eladásokat. Egy tönkrement pénztárgépet tehát azonnal pótolni kell, nincsen más lehetőség. Amennyiben ez a helyzet, forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon online pénztárgépet részletre!

Az online pénztárgép részletre Önnek nem jár semmilyen teljesíthetetlen feltétellel, sőt megkönnyítjük a dolgát és egy kedvező ajánlattal hozzásegítjük ahhoz, hogy azonnal új pénztárgépet tudjon vásárolni!

Az ajánlatunk valóban előnyös, Ön az online pénztárgépet részletre vásárolja meg, tehát nem kell egy teljes összeget azonnal kifizetnie vagy előteremtenie, hanem a megbeszélt módon részletekben törleszthet az egyeztetett időintervallumon belül. Éljen ezzel a lehetőséggel és pótolja a hiányzó pénztárgépet, hogy fennakadás nélkül folytathassa az értékesítést! Örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésére a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!