Tel: +36 30 231 5864

1144 Budapest, Füredi u. 64-66.

}

Nyitva tartás: H-P 9:00 – 17:00

a

Vannak olyan esetek, amikor egy elromlott berendezést már nem lehet megjavítani és jobban megéri, ha egy vadonatújat vásárolnak belőle. Hiába fontos mérlegelni, hogyan lehetne újrahasznosítani és spórolni, megesik, hogy az új berendezéssel jobban járunk.

Az online pénztárgépek sem tudnak örökké működni, ha eljön az idejük, akkor le kell őket cserélni. Ha nem számított arra, hogy új berendezést kell vásárolnia, dönthet úgy, hogy online pénztárgépet részletre vásárol. Az online pénztárgép részletre ideális megoldás akkor is, ha előre készült a vásárlásra és tudja, hogy a részletfizetés jobban megfelel a lehetőségeinek.

A legjobb ajánlatokért keressen fel minket bizalommal és vásárolja meg az új online pénztárgépét részletre a mi termék kínálatunkból kiváló ár-érték arányban! A minőségi pénztárgépek mellett NAV ügyintézést is biztosítunk az új modellekhez, illetve szervizelünk és karbantartunk is! A részletes felvilágosítást kérje kollégáinktól a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!