Tel: +36 30 231 5864

1144 Budapest, Füredi u. 64-66.

}

Nyitva tartás: H-P 9:00 – 17:00

a

A pénztárgépek nem tartanak örökké, le kell cserélni őket, ha már tudnak úgy teljesíteni, mint amikor még újak voltak. Abban az esetben is szükség lehet új pénztárgépre, ha a meglévők már kevésnek bizonyulnak.

A mi ajánlatunk azoknak szól, akik szeretnének mielőbb új pénztárgépet birtokolni, de nem áll módjukban erre rögtön teljes összeget kifizetni. Egy új online pénztárgép részletre is megvásárolható. Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg az ajánlatunkat , vásároljon online pénztárgépet részletre! Kedvező feltételeket biztosítunk és az a célunk, hogy minden ügyfelünk számára a legjobbat nyújtsuk.

Lehetősége nyílik hozzájutni online pénztárgéphez részletre és ezzel lerövidíteni az idejét annak, hogy új berendezést vásároljon. Nem áll az útjába a pénz és az idő, ennek köszönhetően meg tudja valósítani az eltervezett céljait! Ha szeretne többet megtudni, akkor lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén és kérdezzen a részletre kapható online pénztárgépekről!