Tel: +36 30 231 5864

1144 Budapest, Füredi u. 64-66.

}

Nyitva tartás: H-P 9:00 – 17:00

a

Amikor olyan dolgot kell beszerezni, aminek a használata nélkülözhetetlen, akkor minden perc számít. Egy online pénztárgép nélkül nem lehet értékesíteni, tehát a beszerzés gyors lebonyolítása alapvető feltétele a munka folytatásának.

Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson a mi eladó online pénztárgépeink közül! Miért vásároljon tőlünk eladó online pénztárgépet? Egyszerű az oka: nálunk a vásárlás is egyszerűen zajlik. Adja le nálunk rendelését, ezután pedig csak át kell vennie a megrendelt online pénztárgépet az üzletünkben!

Nem kell időt szánnia arra, hogy további levelezésbe bocsátkozzon, előleget utaljon, válaszokra várjon. Amennyiben a megrendelt eladó online pénztárgép raktáron van, akkor adunk Önnek egy időpontot, és az adminisztráció elvégzése, fizetés után átadjuk az új online pénztárgépét!

Válasszon a weboldalunkon található eladó online pénztárgépek kínálatából, vegye fel velünk a kapcsolatot, és vásároljon egyszerűen, gyorsan! A feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba tud lépni velünk, érdeklődjön bátran a részletekről!