Tel: +36 30 231 5864

1144 Budapest, Füredi u. 64-66.

}

Nyitva tartás: H-P 9:00 – 17:00

a

Arra gondol, hogy mi mindent meg tudna vásárolni a vállalkozásába, ha több, erre fordítható tőkéje lenne? Nem biztos, hogy alacsonyabb áron rosszabb minőséget kap, csak jól kell tudni választani!

A használt online pénztárgép is egy ilyen választás. Ne tekintsen erre a megoldásra kompromisszumként, éppen ellenkezőleg, mert inkább csak jobban jár vele. Nem kell eredeti összegért megvásárolnia egy teljes új gépet, hanem egy közel ugyanolyan állapotú és teljesítményű gépet is meg tud vásárolni kedvezőbb áron.

Az általunk forgalmazott használt online pénztárgépek a legjobbak közül valók és tökéletesen alkalmasak arra, hogy hosszú távon betöltsék a feladatukat. Minden használt online pénztárgépet átnézünk, ellenőrzünk, letesztelünk, és csak ezután bocsájtjuk eladásra. Mivel már használatban voltak, csökkent az értékük, de ez nem azt jelenti, hogy a teljesítményük is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a használt online pénztárgépek iránt, ne habozzon, keressen fel minket bizalommal, és érdeklődjön a termékeinkről!